Kempen #SenangRaya
Valid Till 30/06/2019
Nikmati pelbagai tawaran menarik dan istimewa dari AEON Credit Service sempena musim perayaan ini.

#SenangRaya dengan Kad Kredit AEON:
Inilah masa untuk merebut peluang memenangi percutian ke Jepun selama 8H6M dan hadiah lain berjumlah hingga RM1 juta! Hanya perlu berbelanja minima RM100 dengan Kad Kredit AEON. Selain itu, ahli baru Kad Kredit AEON berpeluang untuk membawa pulang TV sharp 40" dan hadiah bulanan lain yang menarik!

#SenangRaya dengan AEON Member Plus Visa Card & AEON Wallet:
Senang saja untuk memperoleh Duit Raya bernilai hingga RM100,000! Jom beli belah di gedung AEON, AEON MaxValu, AEON MaxValu Prime, AEON Wellness dan bayar menggunakan AEON Member Plus Visa Card atau imbas menerusi AEON Wallet. Anda juga dapat menikmati 2x AEON POINT untuk setiap RM1 yang dibelanjakan.

#SenangRaya dengan Pembiayaan Peribadi AEON i-Cash:
Mohon sekarang dan nikmati Kadar Keuntungan dari serendah 0.66% sebulan! Ada juga peluang untuk jimat kos petrol semasa balik kampung jika anda memenangi kad hadiah Petronas bernilai hingga RM100.

#SenangRaya dengan Skim Ansuran Mudah:
  • Hiasi ruang kediaman anda di musim perayaan ini dengan perabot atau peralatan elektrik baru melalui Skim Ansuran Mudah kami! Tanpa bayaran pendahuluan dan Kadar Keuntungan serendah 0.99% sebulan sahaja.
  • Bukan itu sahaja! Dapatkan pulangan tunai bernilai hingga RM500 dengan pembelian barangan elektrik melalui Skim Ansuran Mudah di AEON BiG.
  • Tahukah anda kami juga menawarkan Skim Ansuran Mudah untuk basikal dengan Kadar Keuntungan serendah 0.55% sebulan? Mohonlah sekarang dan hayati pemandangan sekitar kampung dengan berbasikal.
  • Seronoknya jika dapat bergambar bersama keluarga dan rakan-rakan dengan menggayakan baju raya anda! Jadi dapatkan gajet idaman anda melalui Skim Ansuran Mudah kami yang menawarkan Kadar Keuntungan Serendah 1.00% sebulan dan tanpa bayaran pendahuluan.


#SenangRaya dengan Pembiayaan Motosikal:
Perjalanan ke desa kini lebih menyeronokkan dengan motosikal baru! Nikmati Kadar Promosi Istimewa serendah 0.75% sebulan untuk pembiayaan motosikal MOPED dan kadar keuntungan serendah 3.96% setahun untuk motosikal berkuasa besar.

#SenangRaya dengan Pembiayaan Kereta:
Perjalanan jauh kini lebih selesa dengan kereta baru! Nikmati Kadar Promosi Istimewa serendah 3.69% setahun dengan pembiayaan kereta. Sah untuk kereta terpakai keluaran Honda, Toyota, Nissan, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Subaru dan Suzuki.

Jangan tunggu lagi! Mohon sekarang untuk produk atau perkhidmatan kami sempena kempen #SenangRaya.

Setiap produk promosi kempen #SenangRaya adalah tertakluk pada Terma dan Syarat.
terma & syarat promosi #SenangRaya Kad Kredit AEON
terma & syarat promosi #SenangRaya AEON Member Plus Visa Card & AEON Wallet
terma & syarat promosi #SenangRaya Pembiayaan Peribadi AEON i-Cash
terma & syarat promosi #SenangRaya Skim Ansuran Mudah
terma & syarat promosi #SenangRaya Pembiayaan Motosikal
terma & syarat promosi #SenangRaya Pembiayaan Kereta